O nama

Branimir mingle mall predstavlja potpuno novi koncept urbane destinacije u samom srcu grada Zagreba na adresi Ulica kneza Branimira 29. Službenim preuzimanjem i integracijom tadašnjeg Branimir centra u grupaciju Supernova Hrvatska, početkom 2018. godine započeta je potpuna rekonstrukcija i preuređenje kako interijera, tako i eksterijera kompletne zgrade.

S novim konceptom u 2019. Branimir mingle mall predstavlja jedinstveno mjesto gdje posjetitelji rado dolaze kako bi proveli svoje slobodno vrijeme. U ugodnom okruženju i odličnoj ponudi od restorana, preko igraonice i kina, pa sve do casina i teretane, Branimir mingle mall će zadovoljiti sve zahtjeve nove generacije i modernog načina života.  

Bilo da je riječ o rekreaciji, poslovnim susretima, pauzama od posla, igranja i provođenja vremena s djecom, pa sve do kino izlazaka ili iskušavanja igara na sreću, u Branimir mingle mallu pronaći će se baš sve po tvojoj mjeri.


Etaža 0

Etaža -1

Minglaj u Branimir mingle mallu –razni sadržaji dostupni su tijekom cijelog dana. Među deteljnijim informacijama možeš provjeriti kada radi tvoj omiljeni kafić, restoran, kino, teretana, trgovina ili igraonica.

KAKO DOĆI DO NAS

Automobilom: 

Parkiranje u samom centru grada zna biti komplicirano i zamorno, ali u Branimir mingle mallu vas očekuje parking na čak tri podzemne etaže s 440 parkirnih mjesta. Detalje o cijenama parkinga pronađite klikom na link ovdje.

Javni gradski prijevoz:

Zbog iznimne prometne povezanosti na dijelu Branimirove ulice očekuje te nekoliko autobusnih i tramvajskih linija kojima možeš brzo i lako doći do Branimir mingle malla. Na raspolaganju su ti tramvajske linije: 2, 4, 6, 9 i 13 koje voze do Gl. kolodvora, od kojih linije 2, 6 i 8 voze do tramvajske stanice Branimirova. Osim tramvajskih linija tu su i autobusne linije koje vode do Gl. kolodvora, a za detalje klikni linkom ovdje.


KONTAKT PODACI

Voditeljica centra

Ines Bakić Zubak

ines.bakic-zubak@supernova.at

Kontakt za medije

Blažena Lokin

blazena.lokin@supernova.at

Dugoročni zakup

leasing.hr@supernova.at

Kratkoročni zakup

Mia Sofilić Gaćeša

mia.sofilic-gacesa@supernova.at