dm - drogerie markt

dm - drogerie markt

SVRATI DO NAS radno vrijeme
  • ponedjeljak - petak: 09:00 - 21:00
  • subota: 9:00 - 15:00

Omogućite si opuštajuće trenutke u svom domu uz pravi beauty tretman samo s vrhunskim proizvodima iz drogerije dm. Odaberite mirisnu kupku, novi losion za tijelo ili mirisnu svijeću te pretvorite svoju kupaonicu u pravu wellness i spa oazu. Upravo vas u Branimir mingla mallu očekuje širok izbor brojnih proizvoda za njegu tijela, kose, kože, make-up artikala, parfema, opreme za bebe i trudnice, proizvoda za higijenu i čistoću doma te brojnih proizvoda iz asortimana bio i zdravih namirnica.

Na više od 500 kvadratnih metara, dm će postati i ostati vaša omiljena shopping destinacija u samom srcu grada Zagreba. Iskoristite i brojne pogodnosti iz dm beauty svijeta te ostvarite uštede prilikom kupnje u Branimir mingle mallu. Sve je nadohvat ruke pa tako možete nakon napornog treninga u OrlandoFit Fitness centru u svom dm-u pronaći brojne dodatke prehrani, vitamine i sportsku prehranu. 

Također, tu je i ponuda prirodne kozmetike i kvalitetnih proizvoda dm robnih marki zbog čega ćete obaviti povoljan shopping, a nakon toga slobodno svratiti u jedan od restorana u prostoru Branimir mingle malla.