Supernova donirala 105.000 kuna

Supernova donirala 105.000 kuna

Nakon donacije sisačkoj bolnici, Supernova je danas 105 obitelji u Sisku razveselila poklon- karticama u vrijednosti od 1.000 kuna.

Supernova grupa donirala je 105.000 kuna za 105 obitelji koje se trenutno nalaze u kontejnerskom naselju u Sisku. Svakoj obitelji uručena je Supernova poklon- kartica u iznosu od 1.000 kuna, koju će moći iskoristiti u svim Supernova centrima u Hrvatskoj – uključujući i centre u Sisku - Sisak East i Sisak West.

Ovom donacijom Supernova želi dodatno pomoći obiteljima iz Siska i okolnih sela kojima je potres, prije gotovo tri mjeseca, do temelja uništio kuće.

„Donacija obiteljima kontejnerskog naselja najmanje je što možemo napraviti kao Grupacija. Svjesni smo da će ovakvo stanje potrajati još neko vrijeme, ali važno nam je da naši sugrađani znaju da nisu sami te da poduzimamo što možemo kako bi pomogli i njima i Gradu. Bilo bi nam drago da ovom gestom uljepšamo nadolazeći Uskrs svima koji će ga ove godine obilježiti na ovakav, neplanirani, način“, rekao je Paul Merdzo, direktor Supernove.

Supernova grupa usmjerena je na pomoć zajednici te stanovnicima Siska i okolnih područja. Tako je, svega nekoliko dana nakon potresa, kompanija donirala 100.000 kuna za obnovu Opće bolnice u Sisku, glavne zdravstvene institucije Sisačko-moslavačke županije. Tada su najavili kako će nastaviti pomagati i u narednom periodu, a nova je donacija stigla netom prije Uskrsa.